Posteaza din vacanta. Rapid. Simplu. Dintr-un mail!

Weblog lanseaza o noua facilitate prin care tu sa iti actualizezi mai rapid blogul, prin simpla transmitere a unui email catre o adresa de mail asociata blogului tau pe care vrei sa postezi.

Fiecare blog are asociata o adresa de mail care se formeaza simplu pornind de la numele blogului. Astfel, daca adresa blogului tau este numeblog.weblog.ro, adresa de mail pe care poti trimite textele si pozele care vrei sa apara pe blog va fi numeblog@post.weblog.ro.

Folosind aceasta functionalitate poti posta pe blog folosindu-te de mail, de pe telefonul mobil, iPad sau computer. Articolele publicate prin e-mail pot con?ine text ?i imagini. Imaginile vor fi redimensionate la o rezolu?ie de 800px n l??ime, in cazul in care cele originale dep??esc aceast? dimensiune. Articolele sunt publicate in cel mult 10 minute din momentul transmiterii lor catre adresa de mail.

Pentru a evita situatia neplacuta in care o alta persoana ar vrea sa foloseasca aceasta optiune pentru a posta pe blogul tau fara permisiune, postarea prin email este considerata valida numai daca vine de pe adresa de mail pe care ti-ai creat blogul respectiv.

Pentru a vedea detalii despre aceasta facilitate, autentifica-te in contul tau weblog.ro si acceseaza http://weblog.ro/blog/help/post-by-email.

In cazul in care scrii pe mai multe bloguri asociate aceleiasi adrese de e-mail, in aceasta pagina poti vedea care sunt adresele de mail pe care trebuie sa trimiti postarile pentru fiecare blog in parte.

Asadar, cu noua optiune de postare prin e-mail, blogul tau nu va mai suferi cat timp esti in vacanta sau pe terase, ci chiar va putea putea beneficia de postari foarte actuale chiar si cand esti departe de computer.

Iti uram blogging placut!

Echipa WeBlog.ro

PS: Acest articol a fost realizat folosind noua optiune de postare prin email.

Acest articol a fost publicat în weblog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)