Cum poti inlocui cv-ul cu blogul tau?

Articol publicat in: Internet


Cei care incep sa construiasca un blog isi pun mai devreme sau mai tarziuurmatoareaintrebare: care e scopul blogului pe care l-am creat?

La o prima privire, raspunsul poate parea simplu: safie un loc in carescriu cate in luna si in stele.

Aceasta poate fi motivatia primordiala. Blogul tau poate fi insa transformat intr-un instrument popular de exprimare, folosit pentrupromovarea ta personala.Mai exact,iti potiinlocui cv-ul cu blogul tau.

Blogul taueste o caramida pentru constructiabranduluitau personal, care sa te ajutesemnificativatunci cand vrei sa te angajezi sau sa iti schimbi jobul actual.

Ce crezi ca ar prefera sa citeasca un viitor angajator?

Un cv in care nu apare prea multa experienta,sau blogulpecare tu scrii pasionat si actualizatdespre ce se intampla in lume sau in domeniul in care ti-ai dori sa lucrezi?

Daca ti-ar placea sa lucrezi in comunicare atunci este important cum postezi,saargumentezi ,saraspunzi la comentariile facute de cititorii blogului tau.

Daca te atrage departamentul de creatie al unei agentii de publicitate, creaza-ti un blog in care sa prezintifotografii, creatii din portofoliul tausau parerea despre executiile altora.Si exemplele pot continua.

Astfel, nu itiramane decat sa stabilesti domeniul in care ti-ar placea sa lucrezisi sa-ti realizezeziunblogprin care sa demonstrezi ca esti foarte bun in domeniu, ca il intelegi si il cunosti ca pe propria persoana.

Blogging Fericit!

Acest articol a fost publicat în weblog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)