FAQ 2. Ce este CafeBlog?

Articol publicat in: Divertisment, Personal, Societate


Overview
Stim ca activitatea unui blogger nu se rezuma numai la bloguri, articole, comentarii. Ne-am gandit si la dimensiunea sociala din viata unui blogger si am dezvoltat CafeBlog.

Ce este CafeBlog?
CafeBlog este cafeneaua virtuala in care te intalnesti cu prietenii din orice colt al lumii ca sa discutati teme de interes pe care le-ati postat in bloguri sau noutati din viata voastra, in timp ce va vedeti si va auziti. Si totul in ambianta placuta a unei cafenele din viata reala.

Ce poti face:
1. discuti la bar cu persoanele prezente in cafenea
2. propui teme de dezbatere si discuti cu 1 prieten, 2 pana la 6 prieteni
3. inviti pe cine vrei tu la masa sa discutati doar in 2

Ai nevoie doar de:
- webcam
- microfon

Cui se adreseaza?
CafeBlog este pentru tine si pentru prietenii tai bloggeri sau pentru tine si noii tai prieteni bloggeri pe care ii cunosti in timp ce discutati la chatul de la bar.
Daca e frig afara, nu ai chef sa iesi din casa dar ai chef de vorba, CafeBlog este solutia la indemana pentru tine. Iti dai intalnire cu prietenii sau cu alti bloggeri in cafeneaua virtuala de pe weblog.ro ca sa dezbateti ce a mai scris unul si altul in blogurile personale.

Oriunde ai fi: la birou, acasa sau departe de casa…
Te relaxezi intr-o cafenea virtuala, dar care pastreaza ambianta unei cafenele din viata reala.

Acest articol a fost publicat în weblog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)