Noul Weblog.Ro – ne cerem scuze

Buna ziua stimati bloggeri si cititori!

Dupa cum stie foarte multa lume deja, weblog.ro a trecut pe o noua platforma tehnica - o platforma proprie de social-networking si platforma WordPress MU (multi-user).

Mai intai, ne cerem scuze pentru frustrarile cauzate in ultimele saptamani vizitatorilor nostri. Regretam sincer experientele negative si ne asumam responsabilitatea pentru toate problemele.

Mentionam ca inca nu suntem la zi cu datele de pe weblog.ro, desi importul de continut (bloguri si fisiere) s-a realizat in mare parte. Ii asiguram pe aceia dintre dumneavoastra care nu au blogul actualizat la zi ca acest lucru se va intampla cat de curand.

Cel mai important lucru: nu s-a pierdut nimic din datele weblog.ro. Puteti posta in continuare in blogurile dumneavoastra si puteti crea bloguri noi – va asiguram ca ceea ce ati scris pana acum si ceea ce veti scrie de acum incolo este in siguranta din punctul de vedere al integritatii datelor.

Ne cerem din nou scuze si va multumim pentru intelegere!

Ruxandra Taleanu – membru al echipei Weblog.ro

Update:

Trebuie sa intarim ideea ca nimic nu s-a pierdut.

Procesul de adaptare a continutului din vechiul Weblog.ro la forma impusa de platforma WordPress este cronofag si este o chestiune de timp (cateva zile) pana la actualizarea totala a blogurilor dumneavoastra.

Va multumim pentru comentarii si va rugam sa continuati sa va exprimati opiniile. Toate problemele expuse vor fi luate in calcul.

Nu se va reveni la vechea platforma. Singurul lucru care se va face este modificarea actualei platforme astfel incat sa multumeasca majoritatea utilizatorilor.

Va invitam sa va exprimati opiniile si pe adresa de e-mail: contact@weblog.ro.

Va multumim, din nou, pentru rabdare si intelegere!

Acest articol a fost publicat în weblog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)